Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
Γρήγορα και εύκολα ακολουθώντας τα βήματα από την προσθήκη στο καλάθι αγορών και στην συνέχεια στην φόρμα παραγγελίας (Ολοκλήρωση Αγορών).
Με αυτή την διαδικασία κατοχυρώνονται οι δεσμεύσεις των προϊόντων / τιμών , πραγματοποιείται σωστά η ενημέρωση σας μέσω email  ή τηλεφωνικά.

2) Μέσω email
Εφόσον τα είδη που επιθυμείτε δεν περιλαμβάνονται στην λίστα του www.msystems.gr μπορείτε να παραγγείλετε μέσω email στο: sales@led515.com αναφέροντας τα στοιχεία τιμολόγησης σας ή απόδειξης , παράδοσης, όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου παραγγελίας.

3) Από την έδρα μας
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έδρα μας, Δαιδάλου  36 κ’ Πέτρου Ράλλη, Νίκαια, στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος και να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας.

 

Παραστατικά Πώλησης
Σε όλες τις παραγγελίες εκδίδουμε απόδειξη ταμειακής μηχανής ή τιμολόγιο όπου συννοδεύουν το δέμα σας στην εξωτερική του συσκευασία.
Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.