Τι προσφέρει μια επιγραφή LED;

Οι επιγραφές LED δεν έχουν γίνει τυχαία το πρότυπο διαφήμισης της εποχής μας. Διαφημίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Είναι σχεδιασμένες ώστε να τραβούν την προσοχή των διερχόμενων αυτοκινήτων αλλά και περαστικών. Γνωστοποιούν άμεσα την παρουσία σας στην περιοχή αλλά και τις υπηρεσίες σας. Σε αντίθεση με τις απλές επιγραφές (light boxes, μουσαμάδες, αυτοκόλλητα κλπ) οι επιγραφές LED παρέχουν δυναμική διαφήμιση με έντονα χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα των διερχομένων. Επίσης, σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζετε το μήνυμα που προβάλλουν όποτε εσείς θέλετε, με μεγάλη ευκολία και χωρίς κόστος. Έτσι μπορείτε να ενημερώνετε συνεχώς τους πελάτες σας για τυχόν προσφορές και νέες υπηρεσίες. Με τις επιγραφές βίντεο, μπορείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό προβάλλοντας πολυμεσικά διαφημιστικά μηνύματα!

Τι είδους ταμπέλες LED υπάρχουν;

Μπορείτε να βρείτε οθόνες κυλιώμενων μηνυμάτων ή σύγχρονης προβολής εικόνων και βίντεο. Κατασκευάζουμε ταμπέλες είτε για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποικιλία μεγεθών, αλλά οι επιγραφές μας μπορούν να φτιαχτούν σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε. Για μια εις βάθος ανάλυση των επιλογών αλλά και του πώς να αποφασίσετε τι ικανοποιεί τις ανάγκες σας, δείτε τον οδηγό αγοράς επιγραφών LED.

Κατά καιρούς σε εμάς μπορεί να βρείτε κάποια πινακίδα Led μεταχειρισμένη μετά απο μια αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε σε πελάτες μας ή γενικά φωτεινές επιγραφές μεταχειρισμένες και πινακίδες καταστημάτων παντός τύπου. Καλέστε μας!

Οι υπηρεσίες μας

Η νέα τάση στην διαφήμιση είναι οι Γιγαντοοθόνες (videowall) και οι φωτεινές επιγραφές Matrix κυλιόμενων μηνυμάτων στις οποίες και ειδικευόμαστε . Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται απο την υψηλή ποιότητα υλικών, κατασκευής και τεχνογνωσίας.Κατασκευάζονται απο τους έμπειρους τεχνικούς μας στο εργαστήριο μας με την εγγύηση της led515. Οι επιγραφές μας είναι προϊόντα μελετημένα και σχεδιασμένα ειδικά για τις ελληνικές καιρικές συνθήκες αλλά και για τις τάσεις της αγοράς.

Φυσικά ακολουθούνται απο το  εξαιρετικό after sale service της led515.

Δεν είμαστε απλώς επιγραφοποιοί. Εισάγουμε πρώτες ύλες και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες βιοτεχνίες και εταιρείες του χώρου ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Διαθέτουμε σε χονδρική και λιανική πώληση επιγραφές και υλικά με αποστολή πανελλαδικά.